بیمه تکمیلی چیست؟ بیمه تکمیلی چه مزایایی دارد؟

صفحه اصلی / آموزش بیمه / بیمه تکمیلی چیست؟ بیمه تکمیلی چه مزایایی دارد؟
بیمه تکمیلی چیست؟ بیمه تکمیلی چه مزایایی دارد؟

بیمه تکمیلی چیست؟ بیمه تکمیلی چه مزایایی دارد؟

این روزها  بیمه تکمیلی به یکی از پرطرفدارترین انواع بیمه درمانی تبدیل شده است . افراد بسیاری در گروه‌ های سازمانی ، خانوادگی و انفرادی تحت پوشش بیمه درمانی تکمیلی قرار می‌ گیرند و از مزایای این نوع بیمه بهره‌مند می ‌شوند . در نگاه اول بیمه تکمیلی یک امکان عالی برای پرداخت هزینه ‌های بیماری است . اما فواید بیمه تکمیلی فقط به پرداخت هزینه درمان محدود نمی ‌شود . تنوع انواع بیمه تکمیلی ، سقف پوشش ، قیمت مناسب و شرایط پرداخت بیمه از جمله مزایای استفاده از بیمه درمان تکمیلی‌اند که در ادامه این مقاله به‌طور کامل آن ها را بررسی خواهیم کرد .

 

بیمه تکمیلی چیست ؟

 بیمه تکمیلی همان بیمه درمان می ‌باشد که برای جبران هزینه ‌های بالای درمان اکثر بیماری‌ ها انجام می ‌شود . بخش زیادی از هزینه‌ های درمان را چه پس از بیماری چه در حین درمان بیماری می‌ توان به بیمه تکمیلی سپرد . بنابراین شما باید پیش از اینکه هزینه‌ های درمان را به بیمه تکمیلی واگذار کنید حتماً ابتدا یک بیمه پایه داشته باشید و سپس اقدام به تهیه بیمه تکمیلی نمایید . بنابراین شما هر ساله با پرداخت مبلغ حق بیمه می‌ توانید از پوشش بیمه تکمیلی بهره‌مند شوید . شما در روزهای سلامتی می‌ توانید با خرید بیمه تکمیلی یک آینده نگری هوشمندانه برای روزهای بیماری خود داشته باشید . مقاله چگونه می‌توان همزمان از چند بیمه تکمیلی استفاده کرد؟ را بخوانید.

انواع بیمه درمان تکمیلی

بیمه درمان تکمیلی شامل سه نوع : انفرادی ، خانوادگی و گروهی است که بیمه انفرادی بهترین و مهم ترین آن شمرده می شود . این بیمه از نظر مزایا و کاربرد نسبت به انواع دیگر بیمه بهتر بوده و خدمات بیشتری را به مشتریان و بیمه گزاران می رساند .

بیمه درمان انفرادی : همانطور که از نام این بیمه پیداست ، هنگامی که فرد خود را تحت بیمه درمان تکمیلی در بیاورد می تواند به صورت فردی از تمام مزایا و امکانات این بیمه استفاده کند . 

از بین بیمه در جهت جبران هزینه های بستری در بیمارستان ، لیزر چشم ، دندان پزشکی ، ویزیت پزشک ، خرید دارو ، زایمان و … استفاده می کنند . برای تمامی موارد ذکر شده ، در بند قرارداد سقف تعهدات شرکت بیمه گر کاملا ذکر می شود و با توجه به آن ، حق بیمه توسط افراد پرداخت می شود .

این نکته را هم به یاد داشته باشید که برخی شرکت های بیمه درمانی تکمیلی انفرادی ، شرط داشتن بیمه تامین اجتماعی را نیز دارند اما برخی شرکت ها بدون آن نیز شما را بیمه خواهند کرد .

بیمه درمان خانوادگی : بیمه درمان تکمیلی خانواده از مزایا و خدمات بالایی برخوردار است که شما می توانید با بیمه کردن اعضای خانواده خود ، به راحتی از پوشش های درمانی این بیمه استفاده کنید .

بیمه درمان گروهی : بیمه ‌های گروهی را سازمان‌ها و ادارات مختلف برای کارکنان شان از شرکت ‌های مختلف بیمه تهیه می ‌کنند . با توجه به شرایط بیمه نامه‌های درمان تکمیلی گروهی ، سازمان‌هایی می ‌توانند بیمه درمان تکمیلی گروهی انجام دهند که تعداد نفرات آن ‌ها  بالای ۱۵ نفر باشد .

 

مزایای بیمه تکمیلی درمان

در این قسمت از مقاله می خواهیم در رابطه با مزایای بیمه تکمیلی درمان صحبت کنیم . به طور کلی خرید بیمه تکمیلی مزایای بسیار زیادی دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم .

  • بیمه های تکمیلی درمان ، جبران کننده هزینه های درمانی شما می باشند . شما می توانید با خرید یک طرح از بیمه های تکمیلی درمان به صورت گروهی و یا انفرادی ، در زمان بیماری هزینه های مربوط به بیماری خود را از بیمه تکمیلی دریافت کنید .
  • پوشش های درمانی و بیمارستانی بیمه های تکمیلی درمان به مراتب از بیمه های پایه بیشتر است . در واقع ، افرادی که قصد دارند به یک بیمارستان برای درمان مراجعه کنند ، اگر فقط دارای بیمه پایه باشند ، باید حتما به بیمارستانی مراجعه کنند که با بیمه پایه آن ها قرارداد داشته باشد . بسیاری از اوقات نیز بیمارستان های طرف قرارداد بیمه های پایه بسیار محدود هستند ، اما پوشش های بیمارستانی شرکت های بیمه گر بیمه تکمیلی بسیار متنوع تر از پوشش های بیمارستانی بیمه های پایه می باشد . همین موضوع سبب می شود که افراد راحت تر بتوانند بیمارستان مد نظر خود را انتخاب کنند .
  • از جمله مزایای بیمه تکمیلی درمان می توان به سقف پوشش های اعمال جراحی ، امور پاراکلینیکی و ... اشاره کرد . به طوری که در حال حاضر بسیاری از بیمه های تکمیلی درمان در کنار بیمه های پایه هزینه های مربوط به اعمال جراحی ، هزینه های پاراکلینیکی و ... را می پردازند .
  • در صورتی که شما به یکی از بیمارستان هایی که طرف قرارداد بیمه تکمیلی شما نیست، مراجعه کنید می توانید با دریافت فاکتور و مدارک مربوطه ، هزینه های مربوط به درمان خود را از شرکت بیمه گر خودتان دریافت کنید . این هم یکی دیگر از مزایای بیمه تکمیلی درمان می باشد .
  • بعضی از بیمه های تکمیلی درمان به صورت گروهی و بعضی از بیمه های تکمیلی درمان به صورت انفرادی ارائه می شوند . از مزیت بیمه های تکمیلی انفرادی این است که افراد می توانند به صورت تکی و یا به صورت خانوادگی خود را تحت پوشش بیمه تکمیلی در بیاورند .
  • از دیگر مزایایی که برای بیمه های تکمیلی انفرادی وجود دارد ، این است که افراد می توانند حتی بدون داشتن یک بیمه پایه و با کاری آزاد، خود را بیمه تکمیلی کنند . این روش باعث می شود که دیگر این دسته از افراد نگران هزینه های مربوط به درمان و بیماری خود نباشند .

 

معایب بیمه تکمیلی درمان

در قسمت قبل از مزایای بیمه تکمیلی صحبت کردم اما به هر حال خرید بیمه تکمیلی درمان معایبی نیز دارد . در ادامه شما را با معایب بیمه تکمیلی درمان آشنا می کنیم .

  • هزینه های بیمه تکمیلی درمان بسته به شرکت های بیمه گر متفاوت است ، مثلا در بیمه تکمیلی رانندگان تاکسی این هزینه برای شخص راننده رایگان است . اما به طور کلی ممکن است بعضی از افراد از پس پرداخت هزینه های بیمه تکمیلی درمان برنیایند . مخصوصا بیمه های تکمیلی انفرادی هزینه بیشتری را از بیمه شدگان دریافت می کنند .
  • شاید شما چندین سال به صورت قسط بندی و یا سالانه هزینه مربوط به بیمه تکمیلی را به شرکت بیمه گر پرداخت کنید ، اما در طی این سال ها ، هیچ گاه نیاز به استفاده از طرح های مختلف بیمه تکمیلی نداشته باشید . در واقع ، شما با اینکه هر ماه هزینه مربوط به بیمه تکمیلی را پرداخت می کنید ، اما ممکن است عملا هیچ گونه خسارتی را از بیمه تکمیلی دریافت نکرده باشید .
  • سقف پوشش های درمانی برای هر یک از شرکت های بیمه گر متفاوت است . به طور مثال ممکن است که بعضی از شرکت های بیمه گر 20 میلیون تومان از هزینه مربوط به اعمال جراحی را بپردازند ، اما بعضی از شرکت های بیمه گر هزینه 30 میلیونی را بپردازند . البته این موضوع بستگی به طرح های انتخابی افراد دارد . در واقع ، بهتر است که بگوییم هر یک از شرکت های بیمه گر طرح های متفاوتی دارند که هر کدام از این طرح ها ، پوشش های بیمارستانی و درمانی مختلفی را به خود اختصاص داده اند .
  • در صورتی که شما به یکی از بیمارستان ها و یا مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه تکمیلی خود مراجعه کنید ، می توانید کل هزینه های مربوط به پوشش درمانی بیمه تکمیلی خود را دریافت کنید ، اما اگر به یکی از بیمارستان هایی که طرف قرارداد بیمه تکمیلی شما نیست ، مراجعه کنید می بایست که مدارک مربوط به درمان خود را از بیمارستان دریافت کنید و این مدارک را به شرکت بیمه گر تحویل دهید . پروسه تایید مدارک تا پرداخت هزینه ها معمولا طولانی است .
  • در نظر داشته باشید که بیمه تکمیلی درمان ، فقط بخشی از هزینه مربوط به درمان شما را می پردازد که تعرفه وزارت بهداشت و آموزش کشور آن را تعیین کرده باشد . در واقع ، در صورتی که شما در یک بیمارستان خصوصی جراحی کرده باشید و هزینه درمان شما بیش از هزینه درمان تعرفه وزارت بهداشت باشد ، شرکت بیمه گر فقط بر اساس تعرفه وزارت بهداشت هزینه مربوط به جراحی شما را پرداخت می کند و کل هزینه پرداختی به شما برگشت داده نخواهد شد .

بیشتر بخوانید: بهترین بیمه تکمیلی در سال 1402 کدام اند؟

 

اهمیت بیمه درمان تکمیلی

درواقع داشتن بیمه های تکمیلی ، در کنار بیمه های پایه (سازمان تامین اجتماعی ، خدمات درمانی و …) امری مهم به شمار می رود. زیرا خدمات بیمه های پایه بسیار محدود و کم است و داشتن بیمه های تکمیلی با توجه به مزایای ویژه و نامحدود آن ، بسیار برای اعضای خانواده مفید و امروزه ضروری است .

با توجه به سطح آلودگی هوا ، سر و صدا ، غذاهای بی کیفیت ، گرانی گوشت و رو آوردن مردم به فست فود ها و …. احتمال مبتلا شدن افراد به بیماری های مختلف روده و کلیوی و انواع سرطان بسیار بیشتر از قبل شده است . پسرای برای تهیه این بیمه های تکمیلی تردید نکنید و حتما آن را چه به صورت خانوادگی و چه انفرادی و یا گروهی تهیه بفرمایید .

 

سخن پایانی

در این مقاله مزایای بیمه تکمیلی را مورد بررسی قرار دادیم . همچنین بیمه تکمیلی تمامی عمل ها و درمان ها را پوشش نمی دهد . لازم به ذکر است که بیمه پایه ، ضرورت داشتن بیمه درمان تکمیلی است . امیدواریم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد .

ثبت دیدگاه جدید مشاهده دیدگاه ها (0)
ارسال دیدگاه loading
دیدگاه شما پس از تایید مدیر، نمایش داده خواهد شد
empty تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است ..!!

جدیدترین های اخبار و آموزش

۱۲ بهمن ۱۴۰۲

مدیر فروش بیمه کیست و چه وظایفی دارد؟
مدیر فروش بیمه کیست و چه وظایفی دارد؟
مدیر فروش وظیفه ساخت و رهبری تیمی از فروشندگان و کمک به این تیم جهت دستیابی به اهداف فروش از ‌پیش‌ تعیین‌ شده را بر‌عهده دارد . علاوه براین مدیران فروش به ‌منظور افزایش فروش ، از مهارت ‌های رهبری خود بر ای تقویت و تشویق تیمشان استفاده می ‌کنند . در این مقاله توضیحاتی در رابطه با اینکه مدیر فروش بیمه کیست و چه وظایفی دارد ؟ به شما عزیزان ارائه خواهیم کرد با ما همراه باشید .

۹ بهمن ۱۴۰۲

انواع بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد
انواع بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد
 سازمان تامین اجتماعی به‌ منظور تضمین آینده اقشار مختلف جامعه، پوشش‌های بیمه‌ای مختلفی را در اختیار افراد قرار می‌دهد. به‌طورکلی، سازمان تامین اجتماعی دو نوع بیمه را ارائه می‌دهد؛ بیمه اجباری و بیمه اختیاری. بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد یکی از زیردسته‌های بیمه اختیاری محسوب می‌شود که موضوع بحث ما در این مقاله است . در ادامه این مقاله هر آنچه که باید درباره بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی،  شرایط، نحوه ثبت‌نام و مبلغ حق بیمه مشاغل آزاد 1402 بدانید را مورد بررسی قرار خواهیم داد با ما همراه باشید .

۴ بهمن ۱۴۰۲

تغییر مدیریتی در اداره كل روابط عمومی بیمه مركزی
تغییر مدیریتی در اداره كل روابط عمومی بیمه مركزی
نشست تکریم و معارفه مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی با حضور قائم مقام نهاد ناظر صنعت بیمه برگزار شد.

طراحی و بهینه سازی وب سایت : تیک تاک وب

لطفا شهر موردنظر خود را انتخاب کنید